Ballmer: Windows 7 adapteaza computerul pentru orice situatie si pentru orice cerinta. Vedeti poze de la lansare

Ziarul Financiar 22.10.2009

"Cand Bill Gates a facut Microsoft, s-a gandit ca va fi un PC in fiecare casa. Windows 7 face ca un computer sa fie acum pentru fiecare situatie si pentru fiecare nevoie", a spus astazi Steve Ballmer, CEO al Microsoft, la lansarea Windows 7.

Ballmer a vorbit despre cele trei ecrane din viata fiecaruia: PC-ul, televizorul si mobilul si a explicat ca miza Microsoft este de a le puna in legatura intr-o modalitate mult mai usoara.

"Ceea ce vedeti aici este: viteza, simplitate si diversitatea aplicatiilor. Windows 7 este astazi la vanzare, in toata lumea, prin toate canelele de vanzare", a spus CEO-ul Microsoft.

Ballmer a fost invitat pe scena de o fetita de 5 ani si jumatate, Kylie, personajul unei reclame la Windows 7 care pune accentul pe usurinta cu care pot fi conectate aparatele de fotografiat la computer si descarcate fotografiile. "Ai intarziat", i-a spus ea lui Ballmer, care nu s-a suparat si i-a dat un notebook s-o impace.

Situatia poate fi asemanata cu lansarea Windows 7. "Ai intarziat" (sa ne livrezi un sistem de operare cu adevarat folositor, care sa simplifice munca cu PC-ul si aduca noutati) ar putea consumatorii sa spuna catre Microsoft, care nu "s-a suparat" ca Vista nu a fost bine primit, si-a asumat criticile si scos acum un nou sistem de operare care are majoritatea referintelor favorabile pina acum.