Un actionar Green Lake a luat 33 de locuinte in D-na Ghica

Autor: Cristi Moga 02.11.2009

Compania cipriota Secure Management, care detine si o participatie de 30% in cadrul ansamblului rezidential Green Lake din Bucuresti, a cumparat 33 de apartamente in cadrul ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza, detinut de un fond de investitii sloven, seful bancii UniCredit Tiriac - Dan Pascariu - si oamenii de afaceri Adrian Lustig si Cristian Sima.
"Am semnat documentele finale cu Secure Investments II (fondul de investitii prin care s-a derulat achizitia - n.r.). Acestia au cumparat, in final, 33 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere si au platit toti banii odata", a declarat Avi Shloush, general manager al proiectului Doamna Ghica Plaza, format din 616 apartamente in curs de finalizare.
Valoarea tranzactiei s-ar putea ridica la circa trei milioane de euro, tinand cont ca preturile de lista pornesc de la 56.000 de euro plus TVA pentru o garsoniera, in timp ce preturile apartamentelor cu patru camere sunt de 152.000 de euro plus TVA.
Potrivit reprezentantilor Doamna Ghica, investitorii intentioneaza sa inchirieze locuintele pe o perioada de circa trei ani, urmand ca acestea sa fie scoase apoi la vanzare. Per total, circa 200 de apartamente din proiectul Doamna Ghica au fost vandute.
Secure Management a mai investit pe piata locala in ansamblul rezidential Green Lake din zona Straulesti a Capitalei, in parteneriat cu compania elena QLD. Cele doua companii au finalizat prima parte a proiectului - 118 apartamente dintr-un total de 579 de locuinte.