BCR cauta bani la asociatii religioase si ONG-uri

Ziarul Financiar 19.11.2009

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un pachet de produse si servicii dedicat in exclusivitate asociatiilor religioase, fundatiilor si ONG-urilor, fara comision de administrare si cu reduceri de 100% la unele comisioane, institutia identificand circa 20.000 de benefciari potentiali ai acestei oferte.

Pachetul Comunitate BCR este format dintr-un cont curent in lei, un card de debit in lei (BCR MasterCard Business sau BCR Visa Business Electron) si serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative - Phone Banking (Alo 24 Banking BCR) si Internet Banking (Click 24 Banking BCR). Acesta cuprinde aceleasi produse operationale si comision de administrare de 0 lei/ luna, insa reducerile 100% pe anumite operatiuni sunt diferentiate in functie de fiecare categorie de clienti: Asociatii Religioase si Fundatii & ONG-uri.

In cazul Asociatiilor Religioase, BCR acorda o reducere de 100% a comisioanelor pentru: operatiunile de depunere numerar in contul curent inclus in Pachet si pentru operatiunile de incasare in contul curent. Pentru Fundatii & ONG-uri, banca aplica o reducere de 100% pentru comisioane in cazul operatiunilor de depunere numerar in contul curent inclus in Pachet, operatiunilor