A doua oferta a anului, OTP Green Energy, a atras subscrieri de 38%

Autor: Roxana Pricop 29.11.2009
Oferta publica de titluri derulata de fondul inchis de investitii OTP Green Energy a fost subscrisa pana la finele zilei de joi in proportie de 38%, mai exact au fost cumparate un numar de 15.259 de unitati in valoare de 3,08 mil. lei, potrivit informatiilor furnizate de societatea de brokeraj Intercapital-intermediarul ofertei. Investitorii mai au la dispozitie inca doua zile, pana miercuri, pentru a participa la oferta.
"Rata de succes a ofertei OTP Green Energy este ca 30.000 de unitati sa fie subscrise. Pot spune ca toate proiectele noastre au fost un succes", a spus Razvan Pasol, presedintele Intercapital Invest.

Oferta de titluri OTP Green Energy a inceput pe 4 noiembrie si ia sfarsit pe 2 decembrie. Fondul OTP Green Energy este administrat de societatea OTP Asset Management si garanteaza ca la finalul duratei de viata, peste 42 de luni, investitorii vor obtine un castig de cel putin 12%. Fondul urmareste evolutia indicelui european ERIX, ce inglobeaza performanta pretului actiunilor a zece companii europene active in sectorul energiei regenerabile.