S-au calmat declaratiile razboinice ale opozitiei

Ziarul Financiar 07.12.2009

Traian Basescu, presedintele Romaniei: Un fleac, i-am ciuruit! Sa stiti ca rezultatele sunt confirmate de statistica!

Adriean Videanu, prim-vicepresedinte PD-L: Romania are astazi nevoie de un guvern de dreapta, un guvern care sa vina cu solutii la problemele grave ale societatii.

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD: Inclin sa spun ca acuzatiile de frauda sunt intemeiate. Ramane insa de vazut ce vor decide colegii nostri.

Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL: PNL nu e catelusul PSD. PNL-ul trebuie sa plece de la o analiza a situatiei de criza, la care trebuie gasita o solutie, iar aceasta solutie nu trebuie sa se bazeze exclusiv pe ura impotriva lui Basescu.

Relu Fenechiu, deputat PNL: Se poate ca PD-L sa vina cu o propunere foarte interesanta. Daca PD-L e de acord cu stabilirea unor politici ale PNL, pe care le-am convenit si cu PSD, iar incepe sa aiba sens orice discutie.

Theodor Stolojan, prim-vicepresedinte PD-L: Sa nu uitam ca si domnul Geoana si domnul Antonescu sunt oameni tineri inca in politica, 50 de ani, deci mai au cel putin sase alegeri prezidentiale in fata. Ar trebui sa inteleaga ca acesta a fost rezultatul votului.

Miron Mitrea, senator PSD: A castigat Traian Basescu, care a reusit sa isi mobilizeze si valorifice mai bine electoratul si sa castige un al doilea mandat consecutiv, lucru pe care nu l-a mai facut nimeni in Europa de Sud-Est.