FOILETON/ Jurnalul unui barbat care uraste femeile (I). Afaceri de birou

Autor: Cristi Jandarm 09.12.2009




Cind ma trezesc fac un dus cu o esenta de baie puternica. Asta e primul secret ca sa faci fericite femeile. In timpul actului sexual simtul olfactiv e de nu stiu cite ori mai dezvoltat. Asa ca partenerii trebuie sa miroasa bine. Dupa dus, arunc o privire in pat, sa vad daca noaptea s-a lasat sau nu cu vreo prada. Glumesc. Stiu deja daca e sau nu cineva in pat. Asa ca ma duc sa fac cafeaua. Pentru una sau doua persoane, in functie de imprejurari. Daca o fac pentru doua atunci nu pun zahar. Pun cescutele pe o tava colorata, zaharul linga, linguritele, si ma prezint cu tot arsenalul asta la capatiiul respectivei. Tipei ii ia jumatate de ora sa se intinda. Dupa ce se intinde o jumatate de ora, mai casca o data, demonstrativ, zgomotos.
- Vai, pisi, mi-ai adus cafea?
Nici una n-a avut vreodata alta replica.
Doar felul in care imi spun variaza, de la "coconel", la "pupic mic".
Evident ca i-am adus cafea.
Tipa se tolaneste si mai bine in pat si incepe sa soarba, ginditoare. E clar, nu am nici o sansa sa scap de ea in urmatoarele doua ore. Noroc ca incep slujba abia la 10. Cu putina sansa la semafoare, reusesc sa ajung pe la 10.30.
"Pisi", "Pupic mic" sau cum i-o mai fi spunind incepe sa traga de mine.
"Bombonel" incoace, "Bombonel" incolo.
Ar mai vrea sa ne tavalim o data. Dar mie, dupa o noapte intreaga de tavaleala, nu-mi mai arde de asta. In clipe din astea o femeie isi arata toate defectele. Daca are pistrui, ii are prea mari. Sinii ii sint fie prea mici, fie prea pleostiti. I-a ramas o dira de rimel enervanta pe pleoapa. A sforait noaptea. Si tot asa si tot asa. Ar cam fi momentul optim pentru a scapa de "respectiva", dar respectiva nu pleaca. O tine pe-a ei: "Bombonel" in sus, "Coconel" in jos. Acum iti dai seama cit de enervant de mitiite pot fi femeile. Imi vine sa-i torn cafeaua in cap, dar nu imi pot permite. Daca o sa mai am nevoie vreodata de prestatiile ei sau ale vreunei prietene a ei? Ei? La pat e buna. Mai ales pentru ca "in clipele alea" tace. Ce ar fi sa faci sex cu o femeie care iti povesteste in timpul asta viata ei? V-ati gindit vreodata? As face un film horror pe tema asta. Tipa trancane si iar trancane, din ce in ce mai tare, iar tipului, care munceste din greu la funduletul ei, incepe sa i se umfle capul. Și i se umfla, i se tot umfla, pina plezneste. Chestia tare in filmul asta ar fi ca tipa nu se opreste nici dupa ce creieii lui aluneca pe pereti. Iar tipa asta ar fi un fel de arma secreta a KGB-ului. Dresata zdravan pe cind era eleva la scoala de parapsihologi de la Tbilisi.
La chestii din astea ma gindesc in timp ce ma prefac ca o ascult pe tipa dintre perne. Ea are tot timpul din lume. Eu mai am o ora si ceva. Incep sa ma gindesc cum sa fac sa evit INTREBAREA.
Ce intrebare?
"Cind ne mai vedem?", bineinteles.
In studentie m-am lasat furat de farmecul adevarului si i-am spus uneia ca nu obisnuiesc sa ma culc doua nopti la rind cu aceeasi fata. Pentru ca ma plictisesc repede. Nu vreau sa stiti ce-a fost la gura ei. Ce tipete! Ce scene! Cit de abominabil m-am trezit ca sint in numai cinci minute!
Tipa de azi nu e chiar insuportabila. Are sexul strimt, un deliciu pentru barbati. Unde mai pui ca a facut TantraYoga si ca geme cit pentru doua filme erotice la un loc... Dar are si ea defectele ei - parul vopsit intr-un blond prea intens, cercelul din nas si cel din limba si tatuajele de la buric si de pe sale iti dau senzatia ca ai nimerit la bordel. In schimb, ea nu intreaba niciodata "cind ne mai vedem?". Si sta cum o pui. Pe scurt: un specimen rar, care merita mentionat in jurnalul meu.
Cel mai tare lucru la tipa asta e profesia: lucreaza pentru o firma de credite ca agent de creante. Un fel de recuperator. Am incercat s-o trag de limba daca si-o mai si pune cu clientii firmei ca sa le scoata banii. Mi-a dat de inteles ca da. Asa, nici eu nu mi-as plati creditele. Cu singura conditie ca sa-mi trimita de fiecare data alta "recuperatoare".
OK. Azi am scapat ieftin, asa ca nu va mai tin. Totul se plateste in viata, dar azi am platit mai putin de jumatate din pret. Pina acum, cel putin. Sa vedem ce mai zice sefa.
Merg in aceeasi directie cu blonda, asa ca o iau cu masina. De ceva vreme obisnuiesc sa parchez chiar in fata scarii, ca sa nu imi mai intrig vecinii, si-asa chitibusari. Am dat din roti si mi-am facut o palma de loc de parcare de unde pot evacua zona in doi timpi si trei miscari.
Sub stergatorul masinii gasesc un bilet. "Ia-ma acum!" Un numar de telefon si imaginea unei tipe cu picioarele desfacute.

Va urma