HP: "Angajam inca 600 de romani pentru centrele de servicii. Asteptam si absolventii de facultate". Ce primesc angajatii?

Autor: Adrian Seceleanu 01.02.2010

Hewlett Packard, una dintre cele mai mari companii IT din lume, are in plan sa angajeze in acest inca aproximativ 600 de romani la centrele sale de servicii din Romania, a anuntat compania. HP "are ca obiectiv major cresterea numarului de angajati cu 30% pana la sfarsitul anului. Dimensiunea si complexitatea activitatilor derulate in cadrul centrului GeBOC determina un flux dinamic din punct de vedere al angajarilor. In prezent, centrul de servicii concentreaza eforturile a peste 2000 de angajati, cu inalte competente in zona de limbi straine, oferind suport atat pentru celelalte divizii din cadrul HP, cat si pentru partenerii acestora", au precizat reprezentantii HP.

"GeBOC doreste sa isi extinda echipa prin atragerea de studenti si absolventi de studii superioare, dar si a tinerilor cu experienta profesionala de 1-2 ani. Focusul activitatilor de recrutare se va orienta catre candidatii care vorbesc cat mai multe limbi straine, pentru ca GeBOC este o familie multiculturala", a declarat Anca Tapai, Staffing Lead, Hewlett-Packard Romania.

Astfel, pe langa cunoasterea limbii engleze, printre cerintele angajatorului se numara si capacitatile lingvistice pentru o alta limba europeana cum ar fi: limba germana, franceza, spaniola, italiana sau cele din categoria limbilor nordice (olandeza, norvegiana, suedeza etc.) sau limbi precum portugheza, ebraica, rusa sau alte limbi slave (poloneza, slovaca, ceha etc.), precum si dorinta de a invata si de a se alatura unei echipe tinere si prietenoase.

Ce primesc angajatii?

Personalul selectat va avea acces la training de specialitate si suport din partea reprezentantilor HP. Angajatii au acces si la facilitati precum: tichete de masa, asigurare de viata, servicii medicale, traininguri, posibilitatea de lucra ocazional de acasa. De asemenea, angajatii au posibilitatea de a alege intre una din optiunile: servicii medicale pentru membrii familiei, servicii stomatologice sau abonament sala de sport.