Valentine's Day - de la inimioare de plus la nopti de film, vibratoare si abonamente la biblioteca

Ziarul Financiar 11.02.2010

Odata cu cea de-a doua saptamana a lui februarie, tarabele si vitrinele se umplu pana la refuz cu inimioare, restaurantele isi imbraca meniurile in straie afrodisiace, cluburile fac petreceri pentru indragostitele perechi, iar salile de concerte gazduiesc show-uri pentru acelasi public al lui Cupidon, scrie Mediafax.

In Capitala, dughenele s-au umplut de baloane pocnind de heliu, iar floraresele pregatesc deja o oferta de Ziua indragostitilor, cu trandafiri rosii si preturi saltate in concordanta cu sarbatoarea.

La Sala Dalles, unde, joi, a debutat un targ de cadouri care tine de la Sfantul Valentin si pana dupa Martisor, cei care trec pragul sunt intampinati de o armata de inimi rosii de plus, de toate marimile - de la inimi pricajite, numai bune de agatat la oglinda retrovizoare, printre braduti, CD-uri si matanii, la inimi gigant care ar putea ocupa cu usurinta un sfert de dormitor (ne)fericitului care o va primi. Despre cum este intampinat Valentine's Day de comerciantii romani cititi pe www.mediafax.ro.