UPC confirma: si-a recrutat manager de la Coca Cola

Autor: Adrian Seceleanu 23.02.2010

UPC, numarul doi pe piata locala de cablu TV, a anuntat ca Dragos Militaru - fost manager in cadrul Coca Cola, a preluat pe data de 23 februarie functia de director comercial mass market in cadrul companiei. Compania confirm astfel informatiile publicate in premiera de Ziarul Financiar in editia din 4 februarie.

"Incepand cu data de 23 februarie 2010, Dragos Militaru este noul Director Comercial Mass Market al UPC Romania. Cu o impresionanta cariera, inclusiv internationala, in domeniile marketing si operatiuni, el a venit de la The Coca Cola Company, unde, in ultimii trei ani, a detinut diferite functii de management, de la Market Manager pentru Romania si Moldova, la Director de Operatiuni pentru pietele Europei de Sud-Est ale companiei, coordonand in total 7.000 de angajati din 7 tari", au spus oficialii UPC.

"Cariera lui Dragos s-a consolidat alaturi de Coca Cola HBC, apoi The Coca Cola Company, unde a ocupat pozitii de management pe diverse segmente de piata cum ar fi dezvoltarea de noi produse (lansarea Burn, Cappy, si integrarea apelor minerale Dorna), proiecte comerciale strategice, dezvoltarea noilor oportunitati de afaceri. Inainte de a se alatura echipei UPC, Dragos a ocupat pozitia de Director de Operatiuni pentru pietele Europei de Sud-Est ale The Coca Cola Company", au spus reprezentantii companiei.