Mitrea: Geoana nu mai reprezinta interesele PSD la Senat; ar fi o greseala sa pierdem functia

Ziarul Financiar 23.02.2010

Senatorul PSD Miron Mitrea afirma, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Mircea Geoana nu mai reprezinta interesele PSD la sefia Senatului, el apreciind insa ca ar fi o greseala ca PSD sa piarda postul, iar despre Cristian Diaconescu spune ca a dat cu piciorul unei cariere politice promitatoare.

Pe de alta parte, senatorul PSD califica drept un scenariu SF eventuale negocieri cu PDL pentru o rocada intre sefia Camerei si cea a Senatului.

Mitrea sustine ca a fost dezamagit in mare masura de Cristian Diaconescu, in momentul in care acesta a decis sa il sprijine la Congres pe Mircea Geoana. El a opinat ca Diaconescu va trebui sa se indrepte catre o cariera tehnica, fiind un tehnician, respectiv un specialist in politica externa. El a aratat ca, in discutiile si tatonarile cu Diaconescu, de dinainte de Congres, nu i s-a parut ca acesta ar fi santajabil. Miron Mitrea a spus ca nu crede ca serviciile secrete l-au supravegheat pe Diaconescu, el opinand ca exista si firme private in Romania care se ocupa de acest lucru.

Cititi interviul acordat in exclusivitate Mediafax de Miron Mitrea pe www.mediafax.ro.