RCS&RDS cauta 40 de agenti de vanzari in Iasi

Autor: Adelina Mihai 03.03.2010

RCS&RDS, una dintre cele mai mari companii telecom locale, controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari, cauta 40 de agenti de vanzari in judetul Iasi, potrivit informatiilor oferite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi.

"In perioada 3-10 martie, agentii economici din judetul Iasi au anuntat 144 de locuri vacante in domeniul serviciilor, dintre care 40 au fost raportate de catre compania RCS&RDS", sustine Adriana Sarghie, purtator de cuvant in cadrul AJOFM Iasi. Contactati de ZF, reprezentantii operatorului RCS&RDS nu au oferit detalii legate de planurile de angajare. Pe site-ul companiei exista totusi anunturi de angajare disponibile pentru pozitiile junior sales sau agent de vanzari de teren si gestionar (pentru orasul Cluj). In prezent, compania are aproximativ 6.000 de angajati.

Printre cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii la functia de agent de vanzari se numara cunostinte in domeniul telecomunicatiilor, abilitati de negociere, absolvirea unor programe de instruire in domeniul vanzarilor si cunoasterea unei limbi straine, potrivit unui anunt de angajare publicat de RCS&RDS pe site-ul de recrutare Bestjobs. Salariul si bonusul unui agent de vanzari din telecom variaza intre 240 si 430 de euro net pe luna, conform reprezentantilor firmelor de recrutare.

RCS&RDS a afisat pentru primele 9 luni din 2009 un profit operational de 78 mil. $, la venituri de 518 mil. $.