Cum arata birourile celor mai populare site-uri de socializare - GALERIE FOTO

Autor: Adrian Voicu 29.03.2010

Daca v-ati intrebat unde lucreaza angajatii celor mai importante site-uri de socializare - Facebook, Twitter, YouTube, MySpace, Flickr si LikedIn - va oferim posibilitatea sa aruncati o privire, cu ajutorul TechXav.

1. Facebook

Cu peste 400 milioane de utilizatori inregistrati si peste 60 milioane de postari zilnice, Facebook este considerat cel mai important site de socializare din lume, depasind rivalul MySpace.

Birourile, al caror design a fost realizat de Studio O+A, se afla in Palo Alto, California, SUA. Inainte de a trece la treaba, echipa care s-a ocupat de redesign-ul birourilor a intrebat pe fiecare angajat cum doreste sa aiba biroul pentru a fi mai productiv.

2. YouTube

Preluat de gigantul internet Google in noiembrie 2006 pentru 165 miliarde dolari, YouTube este in prezent cel mai popular site de videosharing din lume. Sediul YouTube este situat in San Bruno, California, SUA.

3. MySpace

Sediu din Beverly Hills, California, SUA, este in aceeasi cladire in care se afla proprietarul companiei, Fox Interactive Media (detinuta de News Corp).

4. Twitter

Twitter este cea mai importanta platforma de micro-blogging din lume, cu peste 54 milioane de utilizatori.

5. Flickr

Preluat de Yahoo! in martie 2005, Flickr este unul dintre cele mai importante site-uri de image sharing, cu peste 3,6 miliarde imagini postate in iunie 2009.

6. LinkedIn

Este un site de socializare adaptat mediului de business, acesta fiind fondat in decembrie 2002 si fiind lansat in mai 2003.