Cum se lupta mallurile din sudul Bucurestiului: Grand Arena a facut pista de karting unde nu a gasit chiriasi de fashion

Autor: Cristi Moga 30.03.2010

In centrul comercial Grand Arena din sudul Bucurestiului a fost amenajata de circa o luna o pista de karting indoor, la etajul proiectului, in apropierea zonei de food-court, in incercarea de a face fata competitiei tot mai mari de pe piata centrelor comerciale.

Potrivit reprezentantilor dezvoltatorilor, o plimbare de cinci minute costa 10 lei, in timp ce in Cotroceni Park, un alt mall din Bucuresti care ofera acest gen de distractie, o "cursa" de zece minute costa intre 30 si 45 de lei, in functie de zi si interval orar.

Grand Arena a amenajat circuitul la etajul superior al centrului comercial, unde a ramas cu mai putin de zece chiriasi, in special operatori de cafenele si restaurante.
In sudul orasului competitia pentru amatorii de malluri este tot mai acerba dupa ce in urma cu o luna a fost inaugurat si proiectul Sun Plaza, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului.