Murad angajeaza 400 de oameni la un nou hotel in Mamaia

Autor: Mirabela Tiron 06.04.2010

Omul de afaceri de origine libaneza Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din turism prin intermediul grupului Perla Majestic, va deschide in aceasta vara primul sau hotel de cinci stele de pe litoral, in statiunea Mamaia, construit in urma unei investitii de 15 mil. euro.

Hotelul Coral Beach va avea o capacitate de 1.200 de locuri dispuse in mai multe apartamente si va fi situat in zona de nord a statiunii Mamaia, catre Navodari. Constructia hotelului a inceput in urma cu trei ani.

"Am angajat 100 de oameni pana acum si urmeaza sa mai aducem inca 100 de oameni dupa sarbatorile de Paste. Planul este sa ajungem la 400 de angajati", spune Murad. Omul de afaceri spera ca veniturile anuale sa se ridice la 5 milioane de euro, iar gradul de ocupare sa fie de 90% in noua unitate hoteliera, o tinta ambitioasa in conditiile in care hotelierii de la mare s-au confruntat anul trecut cu o cerere in scadere.

Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc, iar investitiile hoteliere nu s-au oprit in aceasta zona cu toate ca piata hoteliera s-a contractat anul trecut cu cel putin 30%.

Omul de afaceri Gabriel Comanescu, proprietarul Grup Servicii Petroliere, a deschis anul trecut hotelul de cinci stele Vega, dupa o investitie de peste 10 mil. euro.