Flanco valoreaza in cazul lichidarii 7,5 mil. euro

Ziarul Financiar 06.04.2010

Flanco International, unul dintre cei mai importanti retaileri locali de electrocasnice, are in ipoteza falimentului o valoare de lichidare de 7,5 milioane de euro, de trei ori mai redusa decat in varianta continuarii activitatii, potrivit unui raport de evaluare citat de Mediafax Business. In raport se mentioneaza ca retailerul IT&C are datorii de 309,8 milioane lei (circa 75 milioane euro).

Primii cinci mari creditori ai companiei sunt Flamingo International - 110,67 milioane de lei, ING Bank Romania - 77,27 milioane de lei, UniCredit Tiriac Bank - 43,17 milioane de lei, BRD-Groupe Societe Generale - 25,33 milioane de lei si Cetelem IFN - 13,36 milioane de lei.

Cu un capital social de 3,74 milione de lei, Flanco International este controlata integral de Flamingo International si se afla in procedura de insolventa din decembrie 2009, la fel ca si asociatul unic.

La mijlocul lunii decembrie 2009, ING Bank Romania a declansat procedura de executare silita asupra Flamingo International, Flamingo Computers, Flanco International si Flamingo Distribution Center. Cititi mai mult despre valoarea de lichidare a companiei Flanco International pe www.mediafax.biz