Ce noutati are noul Logan facelift - galerie FOTO

Ziarul Financiar 14.04.2010

Renault Logan, "fratele" brazilian al modelului Dacia Logan, asamblat peste Ocean, va beneficia anul acesta de un al doilea facelift, care va influenta in special interiorul.

Astfel, acum comenzile pentru geamurile electrice nu se mai regasesc pe consola centrale si intre scaune, ci pe portiere, iar satelitul de comanda pe volan pentru sistemul audio, care il regasim la SUVul Duster, este acum disponibil si pe modelul Logan. In plus, ceasurile de bord sunt acum preluate de la Renault Clio III, iar scaunul soferului este reglabil si pe inaltime. Gama motorizarilor a ramas aproape aceeasi, fiind insa completata de un nou motor de 1,0 litri.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Acest model a fost lansat oficial in Brazilia pe 13 Aprilie, deci nu a fost o pacaleala, si *o data cu faceliftul va primi si o reducere de pret, de la 28.500 reali, pana la 27.000 de reali pentru versiunea de baza, adica in jur de 11.200 de euro*. Echiparea entry-level va veni dotata cu un motor de 1.0 litru.

La fel cum si Sandero Stepway a fost lansat cu aproape sase luni inainte pe piata braziliana, este posibil ca si in cazul noului Logan, acesta sa fie lansat in Romania in adoua parte a acestui an.