Pro Tv demareaza campania "Exista viata dupa cutremur"

Ziarul Financiar 21.04.2010

Stirile Pro TV demareaza, incepand cu 22 aprilie, campania "Exista viata dupa cutremur", care are scopul de a trage un semnal de alarma in privinta situatiei dezastruoase in care se afla un numar impresionant de imobile din Romania, informeaza postul de televiziune.

In timp ce romanii se afla in orice moment in pericolul de a fi striviti sub daramaturi in urma unui eventual cutremur, alte tari au pus siguranta si protectia cetatenilor pe primul plan si au construit imobile care sa reziste chiar si in fata celor mai mari dezastre.

Rares Nastase va prezenta telespectatorilor Pro TV o serie de reportaje spectaculoase realizate in Chile, tara unde spaima si pesimismul au fost inlocuite de actiuni menite sa asigure cetateanului siguranta si incredere. In Chile, oamenii nu mai vorbesc cu teama despre seismele care le zguduie in mod frecvent tara si asta pentru ca acolo constructia de locuinte a devenit prioritate nationala, iar autoritatile au creat un sistem care permite doar ridicarea acelor imobile care respecta cele mai inalte standarde de proiectare si constructie.

Campania Stirilor ProTV "Exista viata dupa cutremur" atrage atentia asupra situatiei alarmante in care se afla mii de imobile din Romania, pentru a determina autoritatile sa treaca de la o atitudine pasiva la una activa, menita sa salveze nenumarate vieti.