thegroup isi face o agentie de productie de materiale promotionale

Autor: Adriana Rosoga 28.04.2010

thegroup, cel mai mare grup de comunicare de pe piata locala care a rulat afaceri de 81 mil. euro anul trecut, infiinteaza o noua companie, your promo, specializata in domeniul productiei de materiale promotionale personalizate.

"thegroup, prin agentiile sale specializate, acopera aproape toate disciplinele serviciilor de comunicare. (...) dar am evaluat cu atentie si unul dintre domeniile care a crescut consistent in ultimii ani, acela al productiei de materiale promotionale personalizate. Si pentru ca am identificat aceasta oportunitate am hotarat sa o exploatam in acord cu filozofia noastra constanta de dezvoltare", spune Zoltan Szigeti, presedintele thegroup.

In acest moment, grupul include 15 companii specializate din domeniile creatie, media, relatii publice, productie, marketing experential si avenimente speciale si are 160 de angajati.

Agentia nou infiintata, care va fi condusa de Adrian Postole, importa direct de pe pietele asiatice obiecte promotionale standard, dar si obiecte promotionale realizate dupa propriul design.

Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, O research, My Media, The Media Partnership, Navidoo si BrandsOn.

The Group este cel mai mare holding independent de comunicare infiintat in urma cu cinci ani de Mihaela Nicola si Zoltan Szigeti.