thegroup deschide o agentie specializata in evenimente si consultanta pentru trade

Autor: Adriana Rosoga 06.05.2010

Cel mai mare grup de comunicare de pe piata locala care a rulat afaceri de 81 mil. euro anul trecut, thegroup, lanseaza o companie specializata in activitatea de evenimente si consultanta pentru trade marketing, Autentic Trade.

"Noi suntem mereu atenti la segmentele in care piata revendica nevoi specializate, iar acesta este un spectru de servicii pentru care prognozam o evolutie semnificativa in viitorii ani", a spus Zoltan Szigeti, presedintele thegroup.

Agentia, care va fi condusa de Iuliana Zamfirescu si Anca Rebegea, ofera servicii care cuprind un set integrat de consultanta si dezvoltare a unor macro-evenimente specifice, precum: conferinte de trade, congrese, road-show-uri, targuri si expozitii tematice in toate orasele tarii.

Autentic Trade este cea de-a doua companie lansata in acest an de thegroup care la sfarsitul lunii trecute anunta infiintarea companiei your promo, specializata in domeniul productiei de materiale promotionale personalizate.

In acest moment, grupul include 16 companii specializate din domeniile creatie, media, relatii publice, productie, marketing experential si avenimente speciale si are 160 de angajati.