Al treilea lant hotelier ca marime din Europa vrea sa intre in Romania in urmatorii ani

Ziarul Financiar 22.05.2010

Grupul spaniol Sol Melia, al treilea lant hotelier ca marime din Europa, vrea sa intre pe piata romaneasca in urmatorii ani prin deschiderea de unitati de patru si cinci stele pe litoral si in Bucuresti, a declarat, sambata, directorul general al companiei pentru Bulgaria, Jose Manuel Navarro, informeaza Mediafax.

" Romania are potential pentru investitii in turism. Vrem sa intram pe piata romaneasca si vizam in special litoralul si Bucurestiul . Pe litoral avem proiecte in evaluare, insa deocamdata nu am finalizat nicio discutie. Urmarim doua directii: preluarea de hoteluri existente, care trebuie renovate, sau deschiderea unor proprietati noi", a afirmat Navarro, intr-o conferinta de presa la Nisipurile de Aur, statiune de pe litoralul bulgaresc.

El a aratat ca trebuie efectuate renovari majore la hotelurile de pe litoralul romanesc, in conditiile in care au fost construite cu multi ani in urma.

Mai multe despre ce a declarat directorul general al celui de-al treilea lant hotelier ca marime din Europa cititi pe www.mediafax.ro.