Ballmer ataca iPad-ul lui Jobs: Este doar un alt PC. Cum vindea Ballmer Windows 3.1 si cum vinde Jobs iPad-ul

Autor: Adrian Voicu 05.06.2010

Dupa interviul acordat de seful Apple, Steve Jobs, in cadrul conferintei D:8, a venit si randul sefului Microsoft sa raspunda atacurilor lui Jobs cu privire la era PC-urilor.

Drept raspuns la considerarea PC-urilor de catre Jobs drept niste "camioane" care nu mai sunt la moda, Steve Ballmer, CEO al Microsoft declara ca iPad-urile sunt doar niste PC-uri, singura diferenta fiind insa ca noua tableta de la Apple nu poate face la fel de multe ca un PC.

In cadrul conferintelor D8, intevievat fiind de editorialistul Wall Street Journal, Walt Mossberg, CEO-ul Microsoft a declarat ca iPad-urile nu sunt decat o noua forma a PC-urilor, deoarece, la finalul zilei, orice device folosit pentru trimiterea e-mail-urilor, navigarea pe internet sau crearea de documente, este de fapt un PC.

Acesta a mai declarat ca "il intelege" pe Steve Jobs care spera sa creeze o noua categorie de device-uri, tinand cont ca calculatoarele Macintosh produse de Apple au o cota de piata de doar 6%, comparativ cu cota de piata detinuta de PC-urile cu sistem de operare Windows, care se ridica la 91%.

Cum vindea Steve Ballmer versiunea 3.1 de Windows

Cum vinde Steve Jobs iPad-ul: