Ministerul Justitiei cumpara echipamente IT de 6,2 mil. euro

Autor: Magraon Andreea 09.06.2010

Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti va organiza o licitatie la sfarsitul lunii pentru achizitionarea unui sistem informatic de inregistrare a sedintelor de judecata, valoarea contractului fiind estimata la 6,2 milioane de euro (26,3 milioane de lei), potrivit unui anunt de pe www.e-licitatie.ro.

Ministerul vrea sa cumpere echipament audiovizual, masini de procesare a datelor hardware, accesorii de echipamente audio, aparate de conversie a semnalelor de frecventa audio si pachete software si sisteme informatice.

Contractul, finantat din bugetul de stat alocat Ministerului Justitiei, va fi valabil cinci luni de la data atribuirii. Conform anuntului de pe e-licitatie.ro, companiile care doresc sa participe trebuie sa depuna o suma de 44.200 de lei (10.500 de euro), la care se adauga o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului fara TVA, (22.100.840 de lei, circa 5,2 milioane de euro).

Ministerul Justitiei a limitat numarul operatorilor economici participanti la licitatie la minim 5 si maxim 10, unul dintre factorii care vor conta la selectie fiind cifra de afaceri pe trei ani si numarul expertilor proprii implicati.