H&M intră în Unirii, Plaza şi Mall

Autori: Cristi Moga , Cristina Stoian 24.06.2010

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M, cu afaceri globale de 10 mld. euro în 2009, a anunţat că va deschide, în primăvara anului viitor, primele magazine la nivel local, centrele comerciale alese pentru dezvoltare, Unirea Shopping Center, Plaza şi Bucureşti Mall, fiind unele dintre cele mai importante din punctul de vedere al traficului zilnic.

"H&M a semnat un contract pentru primul magazin în Bucureşti, România. Vom deschide într-unul dintre cele mai mari centre comerciale, situat în vestul Bucureştiului", au declarat pentru ZF reprezentanţii H&M.

Chiar dacă suedezii vorbesc doar de un magazin în vestul Bucureştiului, acesta fiind cel mai probabil Plaza România, surse ZF anunţă că semnarea celorlalte două contracte este în fază finală. Nici conducerea Anchor Grup, dezvoltatorul Plaza România şi Bucureşti Mall şi nici familia Adamescu, proprietara Unirea Shopping Center nu au comentat pe marginea acestui subiect.

În aprilie 2011, H&M va deschide la parterul Plaza, cel mai probail în locul lăsat liber de Leonardo - care s-a mutat în extensia centrului comercial, primul magazin, întins pe o suprafaţă de 1.400 mp.