O nouă ruptură la Muşat: Dragne a plecat cu 10 avocaţi

Autor: Cristi Moga 06.07.2010

Avocatul Ion Dragne, numărul doi în cadrul casei de avocatură Muşat & Asociaţii, unde ocupa poziţia de deputy managing partner, a părăsit firma pentru a fonda "Dragne şi Asociaţii", alături de un grup de circa zece avocaţi din rândul avocaţilor şi colaboratorilor firmei conduse de Gheorghe Muşat.

Dragne, unul dintre cei mai experimentaţi avocaţi litigatori de pe piaţă şi prodecan al Baroului Bucureşti, a înfiinţat propria firmă la sfârşitul lunii iunie, iar potrivit informaţiilor de pe site-ul Baroului Bucureşti, alături de Dragne mai sunt încă cinci avocaţi asociaţi, printre care şi Delia Bosman, fost partener în cadrul Muşat & Asociaţii.

Contactat de ZF, Ion Dragne a confirmat informaţia, dar nu a dorit să ofere informaţii suplimentare, în timp ce reprezentanţii Muşat & Asociaţii nu au comentat informaţia până la închiderea ediţiei.

Muşat & Asociaţii este casa de avocatură cu cele mai multe "rupturi" de-a lungul timpului Astfel, Ernest Popovici a decis să reînfiinţeze Popovici & Asociaţii după o perioadă de doi ani petrecută alături de Muşat, pentru ca mai apoi din rândurile firmei să plece şi avocaţii care au fondat firmele Vilău & Mitel şi Ţuca Zbârcea & Asociaţii. În ciuda acestor schimbări în ceea ce priveşte echipa de avocaţi, Muşat, unul dintre consultanţii de referinţă ai pieţei avocaturii de business, a reuşit de fiecare dată să menţină firma în topul pieţei de profil, în 2009 firma ocupând a treia poziţie în topul încasărilor, cu venituri de 12,6 mil. euro.