Din ciclul "Şi bogaţii plâng": Sfatul suprem al miliardarului Warren Buffett - "iubirea necondiţionată"

Autor: Radu Racu 08.07.2010

Aţi putea fi surprinşi însă miliardarul american Warren Buffett susţine într-un interviu că cel mai bun sfat pe care l-a primit în viaţa sa a fost să ofere "iubire necondiţionată".

Al treilea bogat al planetei mărturiseşte într-un interviu pentru Yahoo News şi Huffington Post că tatăl său l-a învăţat despre această putere supremă:

"Nu există putere pe pământ mai mare decât iubirea necondiţionată.Dacă oferi asta copilului tău, ai reuşit în proporţie de 90%", mărturiseşte "Oracolul din Omaha".

Warren Buffett este unul dintre cei mai înzestraţi investitori ai timpurilor noastre, plasându-se în ultimii ani pe podiumul celor mai bogaţi oameni din lume. Omul de afaceri este un filantrop celebru, în prezent el lucrând alături de fundaţia lui Bill Gates la un proiect prin care încearcă să-i convingă pe bogaţii americii să-şi doneze jumătate din avere în scop caritabil. "Oprah Winfrey să se aştepte la un telefon de la mine", glumeşte Buffett.

Totodată, miliardarul spune că în timpul liber îi place foarte mult să navigheze pe internet, unul din site-urile sale preferate fiind You Tube.