Trei bărbaţi au încercat să fure o Dacie cu căruţa pentru a o valorifica în programul "Rabla"

Autor: Mediafax 11.11.2010

Trei bărbaţi din Târgovişte au fost prinşi în flagrant de către poliţişti, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce încercau să fure o maşină dintr-o parcare din municipiu şi să o transporte cu o căruţă, şi aceasta furată, ei fiind cercetaţi penal pentru furt calificat, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, autoturismul "Dacia" sustras urma să ajungă în Programul "Rabla", iar căruţa fusese furată cu o lună în urmă.

"Cei trei bărbaţi au declarat că au luat hotărârea de a fura maşina în momentul în care au constatat că aceasta nu mai este folosită de foarte mult timp, iar ulterior s-au gândit să o valorifice. În momentul în care urcaseră maşina «Dacia» în căruţă, aceştia au fost surprinşi de poliţişti, identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei municipiului Târgovişte pentru audieri şi întocmirea actelor de cecetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agentul Raluca Trandafir.

Oamenii legii i-au identificat imediat pe proprietarii căruţei şi ai autoturismului, care, chemaţi la sediul Poliţiei, şi-au recunoscut bunurile şi le-au recuperat.