iPhone 4 va fi disponibil în România şi la Cosmote

Autor: Magraon Andreea 22.11.2010

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, va lansa iPhone 4, cel mai recent telefon al Apple, au anunţat reprezentanţii companiei, care nu au precizat şi data lansării. Clienţii care doresc să afle mai multe detalii despre lansarea telefonului, se pot înregistra pe site-ul companiei.

Telefonul se află deja în oferta Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, la preţuri ce încep de la 169 de euro. De asemenea, Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobile, a anunţat că va lansa telefonul luna viitoare până la Crăciun.

iPhone 4 are un ecran de 3,5 inchi şi o cameră în partea din faţă, pentru videconferinţe. Bateria are o durată de viaţă mai mare care permite 7 ore de convorbire, 6 ore de navigare pe internet prin conexiune 3G, 10 ore de navigare prin Wi-Fi, 10 ore de rulare video şi 40 de ore de ascultat muzică. De asemena, telefonul permite multitasking-ul, o funcţie neîntâlnită la celelalte modele. Asta înseamnă că le permite utilizatorilor să trimită e-mailuri sau să navigheze pe internet în timp ce ascultă muzică sau vizionează un clip.