Liber la download pe Go4it.ro: licenţe gratuite de la BitDefender

Ziarul Financiar 19.12.2010

De sărbatori, Go4it.ro şi BitDefender fac utilizatorilor o ofertă pe care nu o pot refuza: licenţe gratuite de BitDefender Internet Security 2011. În perioada 17 decembrie - 5 ianuarie orice utilizator poate descărca în voie licenţe BitDefender Internet Security 2011 valabile 6 luni, de pe www.go4it.ro. Mai mult decât atât, beneficiază de o reducere de 35% pentru orice licenţă cumpărată ulterior de la BitDefender.

Go4it.ro este deja la a doua iniţiativă de acest fel, după ce a oferit userilor licenţe gratuite şi anul trecut când s-au descărcat peste 70 000 de licenţe antivirus.

Suita de securitate dezvoltată de către compania BitDefender este, conform analizelor din laboratoarele de specialitate Virus Bulletin, una dintre cele mai bune soluţii de pe piaţă la ora actuală. Antivirusul BitDefender oferă o protecţie de peste 98% împotriva aplicaţiilor de tip malware.

BitDefender 2011 este gândit pentru trei categorii principale de utilizatori: cei avansaţi, utilizatorii cu noţiuni medii şi începătorii. În funcţie de categoria pentru care optezi, interfaţa şi comportamentul aplicaţiilor se vor adapta spre a satisface exact cerinţele de securitate.

Pentru a accesa software-ul, intraţi pe pagina de concurs de pe www.go4it.ro.