Jaf de 400.000 de lei la o bancă în Bucureşti

Autor: Ioana Burtea 23.12.2010

Două persoane au furat, ieri, 400.000 de lei de la o bancă din Piaţa Alba-Iulia din Capitală, la faţa locului fiind echipaje de poliţie care cercetează împrejurările în care a avut loc furtul şi îi caută pe suspecţi. Poliţia a audiat mai multe persoane care au văzut ce s-a întâmplat, a declarat comisarul- şef Constantin Stoian, de la Poliţia Capitalei.

Constantin Stoian, şeful Serviciului Investigaţii Criminale al Direcţiei Judiciare din Poliţia Capitalei, a spus că poliţiştii verifică, la locul furtului, dacă geamurile filialei bancare erau securizate şi unde erau depozitaţi banii.

Totodată, anchetatorii audiază mai mulţi martori şi încearcă să îi identifice pe suspecţi.

Întrebat dacă banca avea paznici, Stoian a răspuns că o sucursală bancară nu este obligată să aibă paznic, atâta vreme cât e conectată la un dispecerat al unei firme de pază.

Comisarul a adăugat că atât firma de pază, cât şi poliţiştii Secţiei 11 au ajuns foarte repede la locul incidentului.

Doi tineri sunt căutaţi de poliţiştii bucureşteni în cazul furtului de la sucursala bancară din Piaţa Alba-Iulia din Capitală, suspecţii fugind de la locul faptei cu o motocicletă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. El a spus că ancheta a fost preluată de Poliţia Capitalei.