Un bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, paznicul a fost bătut de atacatori

Ziarul Financiar 10.01.2011

Un bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, luni dimineaţă, iar paznicul unităţii a fost bătut de atacatori, fiind transportat la spital, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a spus că incidentul este foarte asemănător cu cel produs în parcul industrial Carfil, în decembrie 2010, când a fost spart un bancomat.

Acesta a afirmat că jaful s-a petrecut în jurul orei 3.30, paznicul unităţii fiind atacat şi lovit cu o rangă de patru-cinci persoane care aveau cagule pe faţă.

Potrivit sursei citate, atacatorii au intrat în incinta societăţii sărind gardul şi ajungând apoi în camera în care se afla bancomatul şi unde era şi paznicul.

"Cei patru-cinci indivizi l-au imobilizat pe paznic şi au tăiat cu un flex uşa bancomatului, de unde au sustras banii. Nu se ştie încă suma care a fost furată. Acest lucru ne va fi comunicat de bancă. Cert este că bancomatul a fost alimentat ultima dată vineri", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.