Automobile Dacia va lansa în acest an noi accesorii destinate echipării modelului Duster

Autor: Gabriel Botezatu 10.01.2011

Automobile Dacia va lansa în acest an noi accesorii destinate echipării modelului Duster, vizând îmbunătăţirea aspectului şi a capacităţii off-road, a declarat, luni, Rafael Treguer, directorul de dezvoltare al mărcii Dacia la nivel global, informează Mediafax Business.

"În prezent dezvoltăm şi avem trimise spre omologare mai multe accesorii destinate modelului Duster. Unele dintre ele sunt doar pentru îmbunătăţirea aspectului de off-road al vehiculului, iar celelalte sunt destinate îmbunătăţirii capacităţii de off-road a maşinii", a spus Treguer.

Reprezentantul Dacia a spus că printre priorităţile diviziei pe care o conduce se numără dezvoltarea de noi centre de distribuţie în ţările în care marca este prezentă.

"În prezent reţeaua de dealeri din afara României numără 150 de concesiuni dedicate mărcii, iar până la sfârşitul anului sperăm să ajungem la 200 de parteneri", a afirmat Treguer.

El a precizat că în 2011 marca românească nu vizează noi pieţe şi îşi va consolida poziţia în statele în care este deja prezentă.