Funcţia de guvernator al statului California l-a costat de Schwarzenegger 200 mil. dolari

Autor: Traian Terzianm 16.01.2011

Slujba de guvernator al Californiei l-a costat pe Arnold Schwarzenegger cel puţin 200 de milioane de dolari, potrivit declaraţiilor vedetei dintr-un ziar din Austria, citat de agenţia de presă Thomson Reuters.

"Adunând cheltuielile cu veniturile pe care le-am pierdut prin refuzarea rolurilor din filmele de la Hollywood, suma totală pentru cele două mandate se ridică la peste 200 de milioane de dolari", a declarat Schwarzenegger, care a stat în funcţia de guvernator al Californiei din 2003 până anul trecut. Vedeta însă nu regretă nimic. Potrivit acestuia, cel mai mare regret este prejudiciul adus familiei în această perioadă.

"Trebuie să repar multe acolo", a declarat vedeta, amintindu-şi de zilele de duminică când soţia sa, Maria, şi copiii lor izbucneau în lacrimi din cauza programului încărcat care nu le permitea sa stea mai mult împreună. "Mi se rupea inima de fiecare dată", a mai adăugat Schwarzenegger, "M-am descurcat mai bine în al doilea mandat, căci am încercat să vin zilnic acasă". În primii ani de guvernare, Schwarzenegger obişnuia să plece la Sacramento, capitala statului, luni dimineaţa, pentru ca să se întoarcă acasă, la Los Angeles, abia la sfârsitul săptămânii.