H&M anunţă deschiderea primului său magazin pe 25 martie

Autor: Cristina Roşca 03.02.2011

Reprezentanţii centrului comercial AFI Palace Cotroceni au anunţat că primul magazin H&M din România se va deschide pe data de 25 martie 2011, în centrul comercial din vestul capitalei, fără a oferi alte detalii.

Retailerul suedez, mult aşteptat în România, nu a oferit informaţii despre data de deschidere a magazinelor sale, însă au existat date potrivit cărora se vor deschide simultan mai multe magazine.Preţurile pe care retailerul le va practica în România, potrivit afişelor din geamurile magazinelor sunt similare celor de pe site-ul companiei. Astfel, o rochie costă 39,9 lei, iar pe site preţul era de 9,9 euro, o jachetă de femei costă 79,9 lei sau 129,9 lei, în timp ce un pulover pentru barbaţi 79,9 lei.

Forţa unui gigant cu afaceri de 10 mld. euro: H&M a semnat în patru luni contracte pentru zece magazine

Gigantul suedez H&M (Hennes & Mauritz), al treilea cel mai mare retailer de îm­bră­căminte din lume după Gap şi Inditex, anunţase doar că primele magazine în România vor fi deschise în primăvară.

Retailerul va intra în forţă pe piaţa locală urmând a deschide primele şase maga­zi­ne în lunile martie-aprilie. H&M va deschide magazine în România în AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Plaza România, Bucureşti Mall, cele două magazine Unirea Shopping Center din Bucureşti şi Braşov, Iulius Mall din Timişoara şi Cluj şi în zona comercială a proiectului Palas din Iaşi.