Grupul OTE despre declaraţiile ministrului Valerian Vreme: No comment

Autor: Adrian Seceleanu 21.02.2011

Grupul elen OTE, proprietarul companiilor locale Romtelecom, Cosmote şi Germanos, nu a dorit să comenteze afirmaţiile făcute săptămâna trecută de ministrul comunicaţiilor Valerian Vreme, potrivit cărora pachetul de 46% din Romtelecom valorează un miliard de euro iar compania de telefonie fixă ar trebui să fuzioneze cu operatorul de telefonie mobilă Cosmote.

"Nu avem comentarii în legătură cu subiectele menţionate", a precizat pentru ZF Elpida Trizi, Media Relations Manager al grupului elen OTE.

Ministrul comunicaţiilor Valerian Vreme a declarat la finele săptămânii trecute că statul român are în plan să listeze la bursă acţiunile pe care le deţine la Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixă, dacă negocierile cu grupul elen OTE privind vânzarea pachetului de 46% din acţiuni eşuează.

"Aşteptăm oferta OTE. Dacă va fi apropiată de aşteptările noastre, vom vinde grupului elen acţiunile deţinute la Romtelecom, după ce în prealabil vom consulta mai mulţi analişti în privinţa ofertei. N-aş vinde în cazul unei oferte cu mult sub un miliard de euro", a spus Vreme.