Ceartă în PDL - "Tâmpiţi şi nesimţiţi" versus "hoţi şi corupţi"

Autor: Liliana Ruse 01.03.2011

Vicepreşedintele Cristian Boureanu a avut un schimb dur de replici cu aşa-numiţii reformişti din PDL, luni, la şedinţa Biroului Permanent Naţional, reproşându-le acestora dublul limbaj, scrie "Gândul".

Mărul discordiei l-a constituit propunerea grupului Monica Macovei - Cristian Preda - Sever Voinescu de a modifica Statutul PDL, astfel încât persoanele pentru care s-a cerut trimiterea în judecată să fie suspendate din partid. Conform Hotnews, Boureanu s-a enervat atât de tare, încât l-a făcut pe Voinescu "tâmpit şi nesimţit".

Vicepreşedintele PDL neagă însă faptul că i s-a adresat direct colegului său de partid şi spune că n-a făcut nicio referire directă la vreo persoană. "Am vorbit în general despre oameni care îşi fac campanie călcând orice principii în picioare, despre lipsa de coloană vertebrală şi despre intelectuali care, pe de o parte, vorbesc despre principii şi, pe de alta, au făcut carieră în PDL numai prin derogări de la Statut", a declarat Boureanu pentru "Gândul".

Contactat de "Gândul", Sever Voinescu a refuzat să comenteze incidentul. Citiţi mai mult despre cearta din interiorul PDL pe www.gandul.info