Hrebenciuc, audiat la DNA

Autor: Mediafax 02.03.2011

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat, miercuri, la ieşirea din sediul DNA Piteşti, unde a fost audiat timp de aproximativ o oră, că a fost chemat de procurori pentru a da declaraţii în calitate de martor într-un dosar în care este cercetat preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu.

Deputatul PSD a ieşit de la audieri în jurul orei 11.00.

"Am fost chemat într-un dosar al domnului Nicolescu. Mai multe nu pot să vă spun, e o anchetă", a declarat Hrebenciuc, care imediat s-a urcat în maşină şi a plecat.

Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, în jurul orei 10.00, la Serviciul Teritorial Piteşti al DNA, fiind însoţit de un avocat.

Surse judiciare declarau corespondentului MEDIAFAX că Hrebenciuc a fost chemat de procurorii DNA pentru audieri în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, lider al PSD Argeş, este cercetat pentru fapte de corupţie.

Conform surselor citate, în acelaşi dosar ar urma să fie audiat şi senatorul PSD Cătălin Voicu, în prezent arestat preventiv. Citiţi mai mult despre audierea lui Viorel Hrebenciuc la DNA pe www.mediafax.ro