Adrian Severin s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD

Autor: Mediafax 21.03.2011

Europarlamentarul Adrian Severin a anunţat, luni, că se autosuspendă din BPN al PSD, până la clarificarea situaţiei. Severin a făcut acest anunţ după ce a participat la şedinţa BPN al PSD, în care s-a discutat despre acuzaţiile care îi sunt aduse de publicaţia "The Sunday Times", informează Mediafax.

Severin a declarat că a decis să se autosuspende din funcţia de vicepreşedinte al PSD şi din calitatea de membru al BPN până la rezolvarea anchetei pe care conducerea Parlamentului European o va derula.

"I-am informat pe colegii mei asupra întregii situaţii, în legătură cu faptul că sper să se declanşeze cât mai repede investigaţia în Parlamentul European, care să fie de natură a clarifica toate lucrurile şi pentru că partidul nu are nicio legătură şi nici posibilitatea de a investiga acest lucru", a precizat el.

El a declarat că a propus conducerii PSD să se autosuspende din BPN, precum şi din funcţia de vicepreşedinte, până când se vor încheia procedurile la nivel european, astfel încât asupra partidului "să nu mai apese niciun fel de răspundere sau obligaţii de a face declaraţii". Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.