Scandia îşi schimbă şeful pe divizia de restaurante

Autor: Adelina Mihai 06.04.2011

Producătorul de conserve Scandia din Sibiu şi-a schimbat şeful pe diviza de restaurante (operată prin intermediul firmei Scandia Sibiu), la mai puţin de o lună de la deschiderea primei unităţi de acest tip în complexul Băneasa Shopping City. Ileana Vanessa Niculae, 26 de ani, a fost numită cu un mandat de trei ani în funcţia de administrator al Scandia Food, în locul lui Viorel Adrian Gaspar, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.

Reprezentanţii companiei nu au oferit detalii legate de noile schimbări de management până la închiderea ediţiei. Compania a anunţat încă de la finele anului trecut că va intra pe piaţa restaurantelor, când estima deschiderea a şase-şapte unităţi în malluri şi în clădiri de birouri încă din primul an de activitate.

Producătorul de conserve Scandia Română a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de 47,4 milioane de euro, în scădere cu 10% faţă de anul anterior, la un număr de 638 de angajaţi (cu 165 de angajaţi mai puţini decât în 2008), potrivit datelor publicate de Registrul Comerţului. Informaţii despre cifra de afaceri a Scandia Sibiu, care operează restaurantele, nu sunt disponibile. Scandia este controlată de firma Elga Suisse Alimentari din Elveţia, prin intermediul firmei Elga Comerţ.