Cine este Adrian Ţuţu, câştigătorul finalei "Românii au talent"

Autor: Pro TV 26.04.2011



Adrian Ţuţu a câştigat finala concursului "Românii au talent", difuzată luni seara la Pro TV. Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, va intra în posesia unui premiu de 120.000 de euro.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, a venit la preselecţia "Românii au talent" deoarece pe scenă se simte mai aproape de părinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambii părinţi când nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas în grija bunicii iar apoi s-a hotărât să ia viaţa în piept şi s-a mutat singur în apartamentul lăsat de părinţii lui.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

A muncit pe şantier, însă nicio clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. El crede că pasiunea pentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-o la 14 ani când a compus o piesă pentru părinţii lui.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Adrian Ţuţu a trebuit să renunţe la şcoală şi munceşte în diverse locuri pentru a putea să se întreţină singur.

De "Românii au talent" a aflat de la un prieten. Nu a stat nicio clipă pe gânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. Pe tren a compus şi piesa care l-a făcut vestit: "E evident, românii au talent".

Dacă la preselecţii Adrian Ţuţu s-a prezentat cu un imn al emisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinală, s-a reinventat şi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prin mesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii au talent" cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român, deci pot!". Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

După o finală incendiară în care toţi concurenţii s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-a clasat Adrian Ţuţu. Dintre cei 12 finalişti publicul a desemnat un singur câştigător, care a meritat să intre în posesia a 120.000 de euro, pe Adrian Ţuţu.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care au impresionat din nou publicul, telespectatorii şi juriul cu vocile lor deosebite.