Tarom scoate la vânzare 3.600 de bilete de avion la 89 de euro fără taxe de aeroport

Autor: Mirabela Tiron 26.04.2011

Tarom pune la vânzare 3600 de bilete dus-întors către zece destinaţii externe la tariful promoţional de 89 de euro (la care se adaugă taxe de aeroport) începând de astazi şi până pe 4 iunie, potrivit oficialilor companiei.

"Pe parcursul derulării promoţiei, destinaţiile se vor schimba, de la o săptămână la alta, iar la începutul fiecărei săptămâni vor fi anunţate noile destinaţii care intră în Maratonul de Primăvară", au transmis oficialii Tarom.

Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei promoţii variază în funcţie de locurile disponibile şi de încărcătura cursei, potrivit oficialilor companiei.

Primele bilete care se vor vinde la preţuri promoţionale pot fi rezervate pentru călătorii dus-întors pe rutele Bucureşti-Istanbul, Bucureşti-Frankfurt, Bucureşti- Munchen, Sibiu- Munchen. Biletelele pentru o călătorie dus - întors, la tariful de 89 euro (plus taxe de aeroport), vor putea fi cumpărate până pe data de 7 mai şi sunt valabile pentru călătoriile din perioada 2- 31 mai.

Preţul biletelor de avion cu taxele de aeroport incluse este de 171 euro pe Bucureşti- Istanbul, 198 euro pe Bucureşti- Frankfurt, 192 euro pe Bucureşti- Munchen şi 193 euro pe Sibiu- Munchen.

Tarom operează 13 zboruri directe pe săptămână pe ruta Bucureşti-Istanbul, zboruri directe zilnice între Bucureşti şi Frankfurt, 9 zboruri directe pe săptămână între Bucureşti şi Munchen şi zboruri directe zilnice între Sibiu şi Munchen.

Anul acesta, Tarom estimează că va transporta peste 2,4 milioane de pasageri.