Atac la Elena Udrea: Berceanu spune că unii miniştri vor să facă 10.000 de km de drumuri dar nu deosebesc bitumul de asfalt

Autor: Mediafax 01.05.2011

Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că unii miniştri vor să facă 10.000 de kilometri de drumuri judeţene, dar că nu fac deosebirea între bitum şi asfalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Radu Berceanu a spus, la finalul dezbaterii moţiunii lui Vasile Blaga cu reprezentanţii ieşeni ai PDL, că Iaşiul ar merita să obţină postul de ministru al Muncii, întrucât filiala locală numără şapte parlamentari şi ar fi îndreptăţită să ceară acest lucru.

"Nu înţeleg de ce Iaşiul nu cere postul de ministru al Muncii, pentru că are şapte parlamentari şi ar avea tot dreptul. În guvern, unii nu au citit atâtea cărţi cât a scris spre exemplu Dumitru Oprea (senator de Iaşi al PDL şi fost rector al Universităţii Al.I. Cuza - n.r.). În plus, unii miniştri vor să facă 10.000 de kilometri de drumuri judeţene, dar nu fac deosebirea între bitum şi asfalt", a afirmat Radu Berceanu.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a anunţat recent demararea unui proiect privind reabilitarea aproximativ 10.000 de kilometri de drumuri judetene şi de interes local, până în 2013.

Tot la Iaşi, Radu Berceanu a declarat că în anul 2002, când PDL trecea prin perioade grele, "unele blonde erau cu Bittner şi Petrache".

"Noi am trecut prin multe perioade grele, mai ales prin anii 2002, că nu toţi am venit din 2006, de când partidul e la putere. Am fost şi când partidul era la greu. Am scris şi coordonat o parte din «cartea neagră a guvernării PSD», iar pe vremea aia unele blonde erau cu Bittner şi Petrache, aşa că dacă începem să mergem în felul ăsta ar putea să fie probleme", a declarat Berceanu.