msg systems va angaja încă 50 de persoane la Cluj-Napoca

Autor: Mediafax 03.05.2011

Furnizorul german de servicii de consultanţă şi soluţii IT msg systems va angaja la centrul de competenţe din Cluj-Napoca încă 50 de persoane până la sfârşitul anului, consolidarea unităţii fiind unul dintre obiectivele pentru 2011. msg systems a deschis centrul din Cluj în urmă cu doi ani şi are, în prezent, aproape 100 de angajaţi.

"Centrul de competenţă din Cluj reprezintă o locaţie strategică de dezvoltare pentru concernul german, în care se formează o echipă de specialişti IT care să participe alături de colegii din Germania la realizarea de sisteme software complexe, destinate unor clienţi de prima mână, ca de exemplu BMW, Audi, Vienna Insurance Group, Daimler sau Allianz", se arată într-un comunicat al companiei.

"Anul trecut, afacerile din Cluj au fost de 740.000 euro, în creştere cu 68,2% faţă de anul anterior, când s-a situat la 440.000 euro", a declarat Radu Jinga, directorul general al msg systems România. msg systems are 3.000 de angajaţi la nivel mondial, iar centrul de competenţă din Cluj a fost deschis la finalul anului 2008.