Harta judeţelor în care vor fi plombate sau modernizate drumuri de 415 mil. euro

Autor: Ionuţ MORARIU 06.05.2011

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), dar şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) lansează anunţ după anunţ de noi licitaţii în infrastructura . Majoritatea proiectelor vizează însă reablitarea sau modernizarea unor drumuri deja existente.

Astfel, numai în ultimele trei săptămâni, cele două instituţii au deschis procedurile pentru proiecte de circa 415 milioane de euro. MDRT a lansat astăzi licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare şi reabilitare a unor drumuri judeţene şi de interes local din judeţele Neamţ (183,06 kilometri), Iaşi (202,9 kilometri) , Călăraşi (199,03 kilometri) şi Ialomiţa (294,2 kilometri).

"Durata contractului de achiziţie publică include durata prevăzută pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor solicitate (trei ani) şi perioada de rambursare a creditului (maxim şapte ani) dar nu mai târziu de 2020", se arată într-un comunicar al MDRT. Durata de garanţie a lucrărilor este de doi ani de la semnarea recepţiei. Citiţi mai mult despre harta judeţelor în care vor fi plombate sau modernizate drumuri de 415 mil. euro pe www.gandul.info