Ruşii numără zilele până la prezentarea lui Renault Duster. Până atunci visează la tuningurile germane pentru Duster

Autor: Bogdan Alecu 24.05.2011

Clubul rusesc al Duster a prezentat cea mai nouă poză cu Renault Duster surprins pe drumurile din Rusia, iar pe acelaşi forum era prezentat versiunea Dacia Duster "preparată" de tunerul german Hartmann. Acesta dispune de o bară de protecţie nouă, proiectoare pe plafon jante noi din aliaj de 16 inchi vopsite în negru şi anvelope speciale de offroad Goodyear AT/R.

În afara motorului pe benzină de 1,6 litri şi 110 CP, Renault Duster va dispune de un nou propulsor de 2,0 litri şi 140 CP respectiv 195 Nm, care va putea fi cuplat fie la o cutie automată fie la una manuală, ambele cu şase trepte. În plus, în ceea ce priveşte designul Renault Duster va dispune de o nouă grilă a radiatorului care aminteşte de cea de la limuzina Renault Latitude şi un ornament din aluminiu care îl înlocuieşte pe cel din plastic în partea din spate.

La interior Dusterul rusesc este cu adevărat unul premium - dispune de climatizare automată, sistem audio nou şi comenzi pentru geamuri amplasate pe portiere. Cel mai probabil noul Renault Duster în versiune finală va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Moscova din luna august a acestui an.