Raiffeisen Leasing caută clienţi printre transportori

Autor: Liviu Chiru 02.06.2011

Raiffeisen Leasing, un jucător de top zece în industria leasingului financiar, încearcă să câştige teren pe segmentul transportarilor, venind cu o ofertă de finanţare prin care oferă trei luni de graţie la plata principalului, dar şi o dobândă preferenţială pentru camioanele de peste 3,5 tone.

În cadrul promoţiei pot fi finanţate atât camioanele noi cât şi cele achiziţionate la mâna a doua.

"Clienţii beneficiază de gratuitate la asigurarea Casco în primele trei luni ale contractului şi trei luni de graţie la plata capitalului. Cele trei luni de graţie la plata capitalului sut stabilite de către client. În aceste luni, clientul achită doar dobânda, nu şi rata de capital", spun reprezentanţii Raiffeisen Leasing.

Compania percepe o taxă de management de 1,4% din preţul de achiziţie fără TVA. Dobânda este calculată în funcţie de indicatorul Euribor la 3 luni plus o marjă de 6,4 puncte procentuale pentru autovehiculele noi. În cazul autovehiculelor rulate, marja este de 7,4 puncte procentuale. Avansul este de minimum 15%, iar valoarea reziduală de 10%. Perioada maximă de finanţare este de 60 de luni de la prima înmatriculare a autovehiculului.