Din nomenclatorul de meserii nipon: Călin Drăgan, Coca Cola România, va lucra în Japonia pe poziţia de Corporate Officer and Executive Director of Operations & Business Transformation

Autor: Ioana David 07.06.2011

Poziţia pe care Călin Drăgan, şeful Coca-Cola HBC în România şi Republica Moldova, o va avea în cadrul sistemului Coca-Cola din Japonia este de corporate officer and executive director of operations & business transformation. Compania a tradus această poziţie ca fiind director de operaţiuni.

"Aceasta mutare face parte din practicile de dezvoltarea talentelor în cadrul Sistemului Coca-Cola HBC", au spus reprezentanţii companiei.

Coca-Cola Hellenic este cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare de pe piaţa locală şi deţine trei fabrici în România la Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei. În ultimii ani, compania şi-a restrâns activitatea odată cu închiderea a trei fabrici, de la Oradea, Bucureşti şi Iaşi.
Sistemul Coca-Cola pe piaţa locală este format din Coca-Cola România - care deţine brandurile şi concentratele de sucuri - şi partenerul său îmbuteliator compania grecească Coca- Cola Hellenic, care produce, distribuie şi vinde produsele sub licenţă.