Serialul Tinerii manageri care trebuie sa schimbe România: Astazi Judith Kiss, 34 de ani, director de HR la Ambient

Ziarul Financiar 07.06.2011

Cu o experienţă de 12 ani în resurse umane, Judith Kis (foto), 34 de ani, a preluat funcţia de director de HR în aprilie anul trecut, având în subordine o echipă de zece oameni care se ocupă de cei 1.300 de angajaţi ai Ambient Sibiu.

Ea este unul dintre cei 600 de tineri manageri pe care revista Business Magazin i-a propus în ultimii şase ani ca o soluţie pentru schimbarea României.

Absolventă a Facultăţii de psihologie din Bucureşti (1999), Judith Kis a urmat cursuri de master în domeniul resurselor umane şi este absolventă de MBA.

Şi-a început cariera încă de pe vremea studenţiei, când s-a angajat ca secretară la Logic Telecom, firmă în care a lucrat până în 2001 şi a ocupat şi alte poziţii.

Şi-a petrecut apoi trei ani la QAB Pepsi Cola, ca deputy human resources manager, apoi HR manager şi ulterior public relation manager.

S-a angajat apoi pentru doi ani la Autoitalia Group, ca director de resurse umane. În perioada 2006-2010 a ocupat aceeaşi poziţie la Rosegur, companie care avea 4.500 de angajaţi, iar Kis coordona un departament cu 20 de oameni.

După Bucureşti a ales să locuiască, împreună cu familia la Sibiu.

A preluat funcţia de director de resurse umane la Ambient din aprilie anul trecut, iar între responsabilităţile sale se numără strategia de resurse umane a companiei, bugetele dedicate, comunicarea internă, recrutarea, programele de training şi de dezvoltare a personalului, dar şi compartimentul de salarizare.

La 34 de ani spune că filosofia sa este de a conduce departamentul de resurse umane având ca ţintă permanentă dezvoltarea afacerii.