HTC Sensation, la Vodafone de la 139 de euro

Autor: Ştefan Vrabie 16.06.2011

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală telecom, a lansat noul smartphone HTC Sensation, telefon ce funcţionează cu sistemul de operare Google Android 2.3.

Smartphone-ul este disponibil la preţuri pornind de la 139 de euro cu pachetul Vodafone Complet 1500 şi Internet pe Mobil 1GB pe doi ani, care are un tarif de 31 de euro pe lună.

Telefonul este disponibil în portofoliul Vodafone România începând de astăzi şi poate fi achiziţionat din magazinele Vodafone şi ale partenerilor, precum şi de pe magazinul online Vodafone.

Telefonul are un display sensibil la atingere de 4,3 inchi. Smartphone-ul are un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 GHz. Carcasa de aluminiu integrează o cameră de 8 megapixeli capabilă să înregistreze Full HD la 1080 de pixeli cu sunet full stereo.

Noua interfaţă a telefonului - HTC Sense 3.0 transformă ecranul într-o fereastră care poate oferi direct informaţii cu privire la actualizările meteo, citirea de emailuri şi trimiterea unuia, fotografiere rapidă, precum şi ultimele actualizări de pe reţelele sociale.