Smartphone-ul Nokia E6 vine la un preţ de 400 euro

Autor: Ştefan Vrabie 07.07.2011

Compania finlandeză Nokia a lansat în România smartphone-ul business Nokia E6, cu tastatură qwerty şi ecran tactil de înaltă rezoluţie, la un preţ de aproximativ 400 de euro.

Nokia E6, care este succesorul modelelor E71 şi E72, are ca sistem de operare ultima generaţie a platformei dezvoltată de Nokia numită Symbian Anna şi vine împreună cu aplicaţii de tip business preinstalate precum Mail for Exchange şi Microsoft Communicator Mobile.
"Nokia E6 este conceput pentru oamenii care doresc soluţii - atât în mediul de afaceri, cât şi în ceea ce priveşte divertismentul", a declarat Răzvan Petrescu, country manager al Nokia România. "Oferim posibilitatea gestio­nării a până la zece conturi de email, o sumă de aplicaţii preinstalate precum şi notificări în timp real pentru reţelele de socializare, terminalul Nokia E7 putând fi folosit deopotrivă pentru divertisment, cât şi pentru funcţii de business", a mai spus el.
Telefonul are o memorie internă de 8GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Camera foto are 8 magapixeli şi este dotată cu dual LED flash.