Şeful vânzărilor Yahoo pe Europa despre adresa de e-mail emilboc09@yahoo.com: "Este cel mai bun lucru la care poţi spera"

Autor: Adrian Seceleanu 07.07.2011

Vorbind despre audienţa "uriaşă" de care se bucură Yahoo! pe piaţa din România, Christophe Parcot, vicepreşedinte pentru vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa al Yahoo!.a adus în discuţie drept argument şi faptul că primul ministru al României, Emil Boc foloseşte o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a comunica cu cetăţenii.

"Ştim că brandul este foarte respectat pe piaţa din România: mi s-a spus că până şi primul ministru al României a oferit publicului o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată niciunde în lume", a spus Parcot. În luna mai a acestui an premierul Boc şi-a prezentat public adresa de e-mail (emilboc09@yahoo.com), pe care a declarat că o utilizează pentru comunicări de "interes public".

Pentru un om de vânzări un asemenea gest făcut de primul ministru e ca "un dar din rai", a spus Parcot. "România este singura piaţă din lume unde premierul a oferit o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Este cel mai bun lucru la care poţi spera: arată cât de respectat şi de încredere este acest brand în România. Noi nu am făcut nimic pentru acest lucru: a fost un dar din rai!".